Cleanser Tinktur

Pris:
120 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1076054
Antal:
Cleansertinktur  100 ml    
Silybum marianum, glycyrrhiza glabra, arcticum lappa, taraxacum officinalis, verbena officinalis

Innehåll: Mariatistel, lakritsrot, stor kardborre, maskrosrot & blad, järnört/läkeverbena i alkohol
Dosering: 15 droppar, 2 ggr/dag i 1-3 månader, ½ dos till barn.

Egenskaper:
Den här fantastiska blandningen av örter och växter är en holistisk blandning som stärker, skyddar och tar hand om leverns och njurarnas funktioner. Växterna stärker, stödjer och bygger upp leverns och njurarnas arbete i att konstant ta hand om fett- och vattenlösliga ämnen som kommer in i våra kroppar.

Tinkturen minskar stress i levern och njurarna, verkar milt vätskedrivande utan att driva ut viktiga mineraler i kroppen. Bra att ta vid hudproblem, mask, parasiter, bakterier, virus, till all stress som kommer från livet, maten, mediciner, droger, hormoner osv. Arbetar milt och försiktigt i kroppen, stärker, stödjer och bygger upp kroppens viktiga reningsfunktioner, avgiftar utan att skapa obehag, "kör ut" ämnen, mikroorganismer och annat som inte ska finnas i våra kroppar.

Beskrivning av Tinkturer / Tonics:
Är örter, kryddor och växter som utvunnits i alkohol kallas för tinkturer och håller väldigt länge tack vare alkoholen.Tinkturer håller sig terapeutiska i många år, små doser ger bra effekt, de är lätta att ta med sig, kommer snabbt ut i kroppen genom alkoholen, vissa ämnen i växter löser sig enbart i alkohol, en tinktur innehåller många verksamma ämnen som är användbara på många olika sätt. 

Rent näringsmässigt så finns det dåligt med vitaminer och andra näringsämnen i tinkturer. Vill man ha effekten men inte alkoholen så tar man tinktur i hett vatten, rör om och låter alkoholen dunsta och dricker sedan "örtvattnet".

Tinkturer kan tas rent i munnen, i lite vatten, juice eller annan dryck.
Våra tinkturer är milda med lägre alkoholhalt, cirka 20-25%, som ger en mjukt terapeutisk effekt utan biverkningar som stärker, skyddar och bygger upp kroppen och huden.