Mariatistel Tinktur

Pris:
120 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1076060
Antal:
Mariatistelstinktur  100 ml    
Silybum marianum

Innehåll: Mariatistelfrön i alkohol

Dosering: 15 droppar, 2 – 6 ggr/dag, ½ dos till barn. Kan intas under långa perioder.

Egenskaper:
Mjölktistel är örten, växten som man tar när levern behöver ny energi. Att ta en lång kur på flera flera månader med mariatistel vid hormoniella problem och obalanser, kroniska hudproblem, vid medicinering, när man ska sluta röka osv. är mycket stödjande för kroppen allmänna hälsa. Den kan användas tillsammans med Cleanser för en komplett "utdrivning och avgiftning" i kroppens vävnader och organ. Mariatistel tinktur hjälper även när man "slarvat" med processad mat och dryck som innehåller kemikalier, tillsatser, färg-ämnen, transfetter, syntetiska ämnen och liknande. Bra vid gallproblem, matspjälkningsproblem och vid högt intag av leverbelastande ämnen som alkohol, mediciner, droger, tillsatser i cigaretter osv.


Beskrivning av Tinkturer / Tonics:
Örter, kryddor och växter som utvunnits i alkohol kallas för tinkturer och håller väldigt länge tack vare alkoholen.Tinkturer håller sig terapeutiska i många år, små doser ger bra effekt, de är lätta att ta med sig, kommer snabbt ut i kroppen genom alkoholen, vissa ämnen i växter löser sig enbart i alkohol, en tinktur innehåller många verksamma ämnen som är användbara på många olika sätt. 

Rent näringsmässigt så finns det dåligt med vitaminer och andra näringsämnen i tinkturer. Vill man ha effekten men inte alkoholen så tar man tinktur i hett vatten, rör om och låter alkoholen dunsta och dricker sedan "örtvattnet".

Tinkturer kan tas rent i munnen, i lite vatten, juice eller annan dryck.
Våra tinkturer är milda med lägre alkoholhalt, cirka 20-25%, som ger en mjukt terapeutisk effekt utan biverkningar som stärker, skyddar och bygger upp kroppen och huden.