Nyponfrö serum 30 ml

Pris:
80 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1075538
Antal:
Nyponfrö Serum  30 ml    
Rosa canina/Rosa rubiginosa/Rosa moschata

Utvunnet från: Nyponfröt som vi använder som uppskattat klipulver.
Ursprung: Chile
Färg: Gulbrun till djupt guldig färg.
Doft: Lite nötig, kanske en aning fröig och torrt oljig doft.


Vår kunskap och erfarenhet om oljan:
Nyponfröolja innehåller ett förstadium till A-vitamin vilket ger en regenererande & uppstramande effekt på huden. Oljans a-vitamineffekt gör den dessutom ovärderlig vid läkning och bildandet av fina ärr. 
Kombinations till fet hud:
En favoritolja för den orena huden med pormaskar för den ”löser upp” talget i pormasken utan att torka ut huden. Nyponfröoljan kan användas ensam under några månader på kombinations till fet hy eller tillsammans med Gurk och/eller Pumpaolja. Fukt, vård och anticomedoneffekt!
Åldrad, trött och oelastisk hud;

Oljan har en uppstramande effekt på åldrad, trött och oelastisk hud. Blanda gärna med Granatäpple, Meadowfoam, Camellia och / eller Havreolja. Några droppar av två eller tre oljor ihop masseras in ordentligt på lite fuktad hud. Gör en kur på några månader, känn skillnaden och njut!  Nyponfröoljan har en sämre hållbarhet. Den håller sig fräsch i tre månader i inte alltför varm rumstemperatur, längre i kylen.
Växtserum
Våra växtserum är noga utvalda växtoljor med fina och vårdande egenskaper på huden. Vi väljer att kalla dem serum för de passar så bra att massera in med några droppar under natt- eller dagprodukt eller under makeup. Många av våra serum kan användas ensamma, en del passar bättre att blanda in i en produkt med några droppar och andra att ta någon till några droppar av under en annan olja. Varva och blanda gärna serum, byt och prova. Du och din hud mår bra av att vara lite nyfikna och öppna för vart dessa botaniska droppar kan ta er.
Vi droppar gärna i en droppe eterisk olja som passar huden i lite serum för att få extra effekt.